Kalpli Bisküviler

Anasayfa » Kurabiye Tarifleri » Kalpli Bisküviler
Kalpli Bisküviler

Oylama

12345

Eklenme Tarihi : 12.04.2015  |   Okunma : 70  |   Yorum : 0

 Kalpli Bisküviler

Malzemeler:
* Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
* 2 adet yumurta
* 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
* Marmelat
* Pudra şekeri
* Un (3-4 su bardağı yetiyor)
* 250 gram hafif erimiş katı yağ
* 1,5 su bardağı toz badem / ceviz / fındık (evde hangisi varsa)
* 1/4 çay kaşığı vanilya

Hazırlanması:
* Marmelat dışındaki tüm malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur yapın.
* Hamuru merdane ile açıp, kalp kalıbıyla veya çay bardağıyla kesin.
* 180 C ’de yarım saat kadar pişirin.
* Soğuduktan sonra yarısının üzerine marmelat sürün. Diğer yarıyı marmelatlı bisküvilerin üzerine kapatıp, pudra şekeri serpin.

Malzemeler:
* Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
* 2 adet yumurta
* 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
* Marmelat
* Pudra şekeri
* Un (3-4 su bardağı yetiyor)
* 250 gram hafif erimiş katı yağ
* 1,5 su bardağı toz badem / ceviz / fındık (evde hangisi varsa)
* 1/4 çay kaşığı vanilya

Hazırlanması:
* Marmelat dışındaki tüm malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur yapın.
* Hamuru merdane ile açıp, kalp kalıbıyla veya çay bardağıyla kesin.
* 180 C ’de yarım saat kadar pişirin.
* Soğuduktan sonra yarısının üzerine marmelat sürün. Diğer yarıyı marmelatlı bisküvilerin üzerine kapatıp, pudra şekeri serpin.

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi