«

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 150 gr tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2. 5 -3 su bardağı un (kıvama göre ayarlayın)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Piştikten sonra bulamak için:

  • 1 yemek kaşığı Tarçın
  • 1 çay bardağı Toz şeker

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi Yapılışı

  1. Derin bir kapta oda ısısında beklemiş tereyağı ve yumurta, sıvı yağ, pudra şekeri, nişasta, un kabartma tozu ve vanilya eklenir.
  2. Hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar iyice yoğurulur, rulo yapılır verevine eşit şekilde kesilir.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirilir 170 derecede üzeri hafif pembeleşene kadar pişirilir.
  4. Fırından çıkınca ilk sıcaklığı geçtikten hemen sonra tarçının şeker karışımına bulanır.

Ağızda dağılan muhteşem tarçınlı kurabiyeler yenmeye hazır 😍♥️

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Kapış Kapış Giden Tarçınlı Kristal Kurabiye (Ağızda Dağılan)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *