Kartopu Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gr tereyağı
  • 1 çay bar sıvı yağ
  • 1 çay bar hindistan cevizi
  • 1 çay bar pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 3 su bar yakın un
  • Üzeri için pudra şekeri

Kartopu Tarifi Yapılışı

  1. Tereyağı, sıvı yağı iyice karıştırıp diğer malzemeleri sırayla ekleyelim.
  2. Yumuşak biraz dağılan bir hamur elde ediliyor.
  3. İstediğiniz şekli verip tepsiye dizin.
  4. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 10 dk pişirin.
  5. İlk sıcağı çıkınca pudra şekerine bulayın yada üzerine serpin.

Kartopu

Kartopu

Kartopu

Kartopu

Kartopu

Kartopu

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir