Kurabiye Tarifleri

Katı Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Katı Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis ) Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağından bir parmak fazla toz şeker
  • 2 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı nişasta
  • 2, 5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu

Hamuru diğer yarısı için ;

  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Hamurun üzerini bulamak için;

  • Hindistan cevizi

Katı Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis ) Tarifi Yapılışı

  1. İlk şeker ve yumurta mikser ile çırpılır,sonra sıvı yağ, nişasta ilave edilip karıştırılır.
  2. Daha sonra unu yavaş yavaş ekleyerek yoğururuz kabartma tozunu da ilave ederiz kulak memesi yumuşaklığında hamur elde ederiz.
  3. Küçük parça alıp yuvarlarız ve hafif elimizle bastırıp üzerini hindistan cevizine bularız .
  4. Bıçak ile çizik atarız, yağlı kağıt üzerine dizip 180 derece fırında 15 dk pişiririz kontrollü pişirin ,hafif pembeleşince alın çok kızarmasın

Not :unu yavaş yavaş ilave ederiz pişme süresi fırından fırına değişe bilir kontrollü pişirin kurabiyenin küçük ve büyük parçalar almanıza göre pişme süresi değişe bilir ben küçük parçalar alarak yaptım )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Kati Yağsız Kurabiye (2 Tepsilik Ve Nefis )

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı