«

Kavrulmuş Badem (Gebrannte Mandeln) Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gr badem
  • 200 gr şeker
  • 100 gr su
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Kavrulmuş Badem (Gebrannte Mandeln) Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle Badem hariç tüm malzemeleri derin tencereye koyuyoruz yüksek ateşte kaynatıyoruz.
  2. Kaynadığı an bademleri ilave edip yüksek ateşte kontrollü bir şekilde devamlı karıştırıyoruz.
  3. Şeker tamamen eridiği zaman bademlerde beyaz tabaka oluşuyor, kısık ayarda kontrollü bir şekilde beyaz tabaka eriyene kadar hızlı bir şekilde karıştırıyoruz.
  4. Şeker eriyip koyu renk oluştuğu an 2-3 dakika çok kısık ayarda sürekli karıştırılır.
  5. Tezgaha yalı kağıt serip bademleri yayıyoruz ve 2 çatal yardımıyla birbirlerinden ayırıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Kavrulmuş Badem ( Gebrannte Mandeln)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *