Kurabiye Tarifleri

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 3- 3, 5 su bardağı un
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 200 gr sıvı teremyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet kelebek makarna

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. 2 su bardağı unu tencereye alıp rengi dönene kadar sürekli karıştırarak kavuralım.
  2. Kavrulan unu soğutalım.
  3. Yoğurma kabına unlar hariç bütün malzemeleri koyup karıştıralım.
  4. Karışıma önce kavrulmuş unu ekleyip yoğuralım.
  5. En son normal beyaz un eklemesi yaparak ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim (beyaz unu hamur kıvam alana kadar kontrollü biçimde eklemeye devam etmelisiniz).
  6. Kıvam alan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimizle yuvarlayalım ve hafifçe yassıltalım.
  7. 1 kelebek makarnanın üzerini yağlayalım ve bütün yuvarladığımız hamurların üzerine makarnayla iyice bastırıp şeklini çıkartalım.
  8. Ben kurabiyelerin ortasına 1 tane yenilebilir incide bıraktım isterseniz sizde koyabilirsiniz.
  9. Hazırladığımız kurabiye hamurlarını yağlı kağıt serili tepsiye dizelim.
  10. 170 derece de ısınmış fırında kurabiyelerin rengi dönene kadar pişirelim.
  11. Kurabiyeler soğuduktan sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Kavrulmuş Unlu Fiyonk Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı