«

Kaynana Boğan Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım paket margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağı
  • 1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
  • 2 buçuk su bardağı un

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı tarçın

Kaynana Boğan Tarifi Yapılışı

  1. Bütün malzemeleri ekleyip yoğurun.
  2. Cevizden biraz küçük şekilde yuvarlayın, fırın tesisine dizin.
  3. 180 derece önceden ısıtılmış fırında hafif pembeleşinceye dek pişirin.
  4. Fırında çıkınca servis tabağına dizin.
  5. Üzerine pudra şekeri ve tarçın karışımını eleyin, işte bu kadar kolay.
    Yedikçe yedirten harika bir kurabiye.

Kaynana Boğan

Kaynana Boğan

Kaynana Boğan

Kaynana Boğan

Kaynana Boğan

Kaynana Boğan

Kaynana Boğan

Kaynana Boğan

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *