Kurabiye Tarifleri
Kaynana Boğan

Kaynana Boğan Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım paket margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağı
- 1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
- 2 buçuk su bardağı un
Üzeri için;
- 1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı tarçın
Kaynana Boğan Tarifi Yapılışı
- Bütün malzemeleri ekleyip yoğurun.
- Cevizden biraz küçük şekilde yuvarlayın, fırın tesisine dizin.
- 180 derece önceden ısıtılmış fırında hafif pembeleşinceye dek pişirin.
- Fırında çıkınca servis tabağına dizin.
- Üzerine pudra şekeri ve tarçın karışımını eleyin, işte bu kadar kolay.
Yedikçe yedirten harika bir kurabiye.