«

Kaynana Susturan Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 tane terem yağ ( oda sıcaklığında yumuşatılmış)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşık tuz
  • 2 tatlı kaşık toz şeker
  • 1 hamur kabartma tozu
  • 1 adet yumurta ( beyazı hamur için, sarı üzerine)
  • Aldığı kadar un ( hamur orta sert)

Kaynana Susturan Tarifi Yapılışı

Merhaba hanımlar, yapımı zahmetli Ama bir o kadarda lezzetli KAYNANA SUSTURAN kurabiye tarifimle birlikteyiz

  1. Bütün malzemeleri bir kapta yoğurun.On dakika bekletin ve hamur dan bezeler yapın, şerit uzatın.Bir cm kalınlığında kesin.
  2. Elinizde yuvarlayın 6 tanesinden bir çiçek gibi şekil verin. Ve tepsiye alın.
  3. Her bir yuvarlak hamurların ortasını bıçakla hafif çizin.Yumurta sarısını sürün.
  4. Üzerine susam ve çörek otu atın, 200 derece de pişirin.
  5. İtina ile servis tabağına alın ve ikram edin. Misafirleriniz için çok şık bir sunum ve ağızda dağılan bir lezzet.
    Afiyet olsun arkadaşlar

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Kaynana Susturan

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *