Kurabiye Tarifleri

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 50 gr tereyağ
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 7 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı mandalina kabuğu rendesi
  • 1 yemek kaşığı kayısı çekirdeği (çekilmiş)
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı un

Kaysı Çekirdekli Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta, şeker, sıvı yağ, tereyağ krema kıvamına getirilir kakao, kayısı çekirdeği, hindistan cevizi, mandalina kabuğu, vanilya ve kabartma tozu eklenir, un eklenir. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur olacak şekil verip tepsiye dizilir.
  2. 180 derecede pişirilir afiyet olsun.

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Kaysı Çekirdekli Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı