Kurabiye Tarifleri

Koko

Koko Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 yumurta beyazı
  • 400 gr toz şeker
  • 3, 5 su bardağı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağı süt (Islatmak için)

Koko Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta beyazlarını bir tavaya alıp üstüne bir fiske tuz serpin.
  2. Hindistan cevizi ve şekeri ilave edin kaşık ile malzemeler iyice karışana kadar.
  3. Tava çok kısık ateş üzerine konur ve karıştıra karıştıra 8 dkk pişirin. Malzemeyi 20 dk soğumaya alın.
  4. Sonra içine unu ekleyip tekrar karıştırın kıvamı koyu olduğu için ister kaşıkla tepsiye koyun isterseniz sıkma torbasının ucunu takmadan koyun ve sıkın. (takarsanız ucundan harcı geçmez. ) tepsiye aralık bırakarak dizin.
  5. Çok küçük sıkmayın kuru olur içindeki yumuşak dokusunun kalması için buna dikkat edin
  6. Önceden ısıtılmış 160° 15-20 dk arasında pişirin. Pişen kokolar soğuduktan sonra üstüne bir fırça yardımı ile hafifce süt sürelim. Afiyet olsun

Koko

Koko

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı