Kolay Tuzlu Bisküvi

[baslik]MALZEMELER[/baslik]

2.5 su bardağı un

2 adet yumurta

Yarım su bardağından biraz fazla süt

125 gram tereyağı

Tuz

[baslik]TARİF[/baslik]

Hamur tahtası üzerine 2.5 su bardağı unu koyun

Ortası açılarak içine 2 adet yumurta, yarım bardaktan biraz fazla süt, tuz, 125 gram tereyağını ekleyin.

Karıştırılarak iyice yoğurun.

Hamuru 20 dakika dinlendirin.

Sonra ceviz kadar parçalar koparıp iki avuç arasında şekil verin.

Dibi yağlanmış bir tepsiye dizin.

170 derecede 15 dakika pişirin.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir