Kurabiye Tarifleri

Kopar At Kurabiye

Kopar At Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım paket oda ısısında margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı pudra şeker
  • 1 yumurta
  • 1 avuç çekirdeksiz kuru üzüm
  • 1 avuç fındık yada ceviz
  • 1 avuç damla çikolata
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 partakal kabuğu rendesi
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Göz kararı un

Kopar At Kurabiye Tarifi Yapılışı

Sırasıyla.

  1. Bütün malzemeler bir kaba alınır ve klasik kurabiye hamuru kıvamında bir hamur elde edilir.
  2. Elde edilen hamur stres filme sarılarak yaklaşık 1 saat buzdolabında dinlendirilir.
  3. Daha sonra buzdolabından çıkarılan hamur yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine elle çimdik çimdik rastgele koparılarak tepsiye dizilir.
  4. 170 derece fırında çok hafif kızarana kadar pişirilir.
    Uzun süre bayatlamayıp tazeliğini koruyan bir kurabiyedir mutlaka denemenizi tavsiye ederim. emin olun herkes tarifi sorucak :))

Kopar-at Kurabiye

Kopar-at Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı