Kurabiye Tarifleri

Kopar At Perişan Kurabiye

Kopar At Perişan Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 150 gr tereyağı yada margarin
  • 1 çay bardağı (125 ml lik) pudra şekeri
  • 1 çay bardağı (125 ml) nişasta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un(kontrollü ekleyin
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1. çay bardağı kuru üzüm
  • 5- 6 adet doğranmış kuru kayısı

Kopar At Perişan Kurabiye Tarifi Yapılışı

Ağızda dağılan nefis bi kurabiye hemde çok pratik🍪şekil verme derdi yok bunda sizde benim gibi küçük çocukluysanız tam size göre acil misafir geldiğinde çabucak yapılacak kolay bi tarif

  1. 🍪Malzemeleri bir kapta karıştırıp ele yapışmayan bir hamur yoğrulur.
  2. İsteğe göre çikolata, fındık, fıstık, üzüm ne istenirse eklenir ve karıştırılıp yağlı kağıt serili tepsiye şekil vermeden koparıp koparıp bırakılır.
  3. 180 derecelik fırında pembeleşinceye kadar pişirilir. Çok güzel ağızda dağılan bir kurabiye oluyor denemenizi tavsiye ederim

Koparat Perişan Kurabiye

Koparat Perişan Kurabiye

Koparat Perişan Kurabiye

Koparat Perişan Kurabiye

Koparat Perişan Kurabiye

Koparat Perişan Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı