«

Kum Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 250 gr tereyağı
  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 4 yemek kaşığı mısır nişastası
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • 4 su bardağı un

Kum Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Un hariç tüm malzemeler karıştırın.
  2. Ardından kontrollü bir şekilde unu ekleyin.
  3. Unu azar azar ekleyin.
  4. Hamurun kıvamı ele yapışmayan aynı zamanda da dağılmayacak şekilde olana kadar yoğurun.
  5. İçinde yap miktarı fazla olduğu için kıvamına buzdolabında 15 dk bekleterek bakın.
  6. Elinizle ister minik yuvarlaklar yapın, isterseniz benim gibi 2 streç film arasında merdane ile açarak kare şekil verin.
  7. 160 derece hafif pembeleşince fırından çıkarın.
  8. Soğuduktan sonra benmaride erittiğimiz çikolata ile süsleyip buzdolabında saklayın.
  9. Kurabiyeleri dikkatli tutun, kum gibi dağılıyor😊

Kum Kurabiye

Kum Kurabiye

Kum Kurabiye

Kum Kurabiye

Kum Kurabiye

Kum Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *