Kurabiye Tarifleri

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları Tarifi İçin Malzemeler

  • 150 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı öğütülmüş ceviz
  • Aldığı kadar un (ben 2 buçuk su bardağı un kullandım)

Kurabiye Canavarları Tarifi Yapılışı

  1. Uygun bir kaba tereyağı, pudra şekeri, yumurta ve öğütülmüş cevizimizi koyup yoğuralım.
  2. Ardından unumuzu yavaş yavaş ilave ederek yoğuralım.
  3. Hamurumuz ele yapışmayacak kıvama geldiğinde tezgaha alıp merdaneyle 3-4 mm kalınlığında açalım.
  4. Kurabiye kalıplarımızla şekil verip yağladığımız veya yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizelim.
  5. Önceden ısıtılmış 170 ° fırında altı üstü kızarana kadar pişirelim.
  6. Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.

Bisküvi tadında güzel bir lezzet umarım beğenirsiniz deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ☺️

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Kurabiye Canavarları

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı