«

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat ) Tarifi İçin Malzemeler

Az malzeme ile enfes bir tat deneyimi🤗

  • 2 su bardağı sarı leblebi tozu ( Ben kendim robbottan geçirdim )
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat ) Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri kullanarak kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edelim.
  2. Küçük ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak avuç içinizde yuvarlayarak şekil verelim.
  3. Ortalarına birer adet leblebi batırarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.
  4. 160 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirelim. Çabuk pişiyor dikkatli olalım🙂
    Afiyetler olsun 💚:

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Leblebili Kurabiye ( Çocukluktan Kalma Tat )

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *