Kurabiye Tarifleri

Leopar Kurabiye

Leopar Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 350 gram margarin
  • 1/5 su bardağı mısır unu
  • 1 paket 100 gram hindistan cevizi
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı buğday nişasta
  • 2 paket hamur kabartma
  • 2 paket vanilya
  • 4 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı nestle kakao
  • Alabildiğince un

Leopar Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Öncelikle bütün malzemelerimizi yoğurma kabına alıp beyaz unu ala bildiğince ekleyerek kulak memesi kıvamında bir hamur elde ediyoruz ve hamurumuzu ikiye bölüp nestle kakaoyu ilave edip, esmer hamurumuzu da elde edip 50 gram beyaz 50 gram esmer hamurdan alıp tezgahımızın yüzeyinde avuçlarımızın ayası ile yuvarlayıp iki şerit halinde birleştiriyoruz ve bıçak yardımı ile istediğimiz boyutta kesiyoruz, elde ettiğimiz parçaları hafif bastırmadan ayamız ile yuvarlayıp serçe ve baş parmaklarımızı uçların sivri çıkmasını sağlayacak şekilde daha bir aşşağıda tutmalıyız, bu durum için resimlerden yardım alabilirsiniz ve kurabiyelerimizi yağlı kağıt serili tepside 180 dereceli fırında kontrol altında pişiriyoruz ,çünkü çok çabuk pişiyorlar ,bu basit ve bir o kadar lezzetli kurabiyelerimizi çayımız ile afiyet sofrasında afiyet ile tüketiyoruz.
Afiyet olsun.

, Leopar Kurabiye www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı