«

Limonlu Dörtgen Tarifi'nin Malzemeleri

Hamur için;

  • 100 gram tereyağı (yumuşak)
  • 40 gram glasaj şekeri
  • 150 gram un

Limonlu harcı için;

  • 35 gram un
  • 160 gram şeker
  • 3 küçük limon suyu

Limonlu Dörtgen Tarifi'nin Yapılışı

Hamur için tüm malzemeleri karıştırın ve bir hamur haline getirin. Dörtgen bir borcama yağılı kağıt serin ve hamuru güzelce bastırın düz bir şekilde fotodaki gibi ve 180 derece fırında kızarana kadar 15-20 dakika pişirin.
Bu arada limonlu harcı için malzemeleri çırpın ve hamur pisince üzerine dökün.
20 dakika daha pişirin fırında üzeri kızarsın ve basınca az sertleşmiş olması gerek.
Süs için üzerine soğuduktan sonra glasaj şekeri serpin.
Afiyet olsun.

, Limonlu Dörtgen www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *