Kurabiye Tarifleri

Lor Kurabiyesi (Tuzlu)

Lor Kurabiyesi (Tuzlu) Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr kaşar loru (kaymak gibi olandan)
  • 125 gr yumuşamış tereyağ
  • 1 yumurta
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1. 5 su bardağı un
  • Bir tutam tuz

Lor Kurabiyesi (Tuzlu) Tarifi Yapılışı

Mis kokulu ve çok pratik, yedikçe yemek isteyeceğiniz bir kurabiye tarifi. Ölçüleri iki katına çıkararak daha çok kurabiye yapabilirsiniz.

  1. Tüm malzemeler birlikte elle yoğurulur. Çok yumuşak,  cıvığa yakın bir hamur elde edilir.
  2. Bezeler koparılarak fırın tepsinine dizilir.
  3. Üzerine arzuya göre fındık koyabilirsiniz.
  4. Önceden 150 derecede ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar (hemen pişiyor takip edin, 10 dk civarı) pişirilir.
    Herkese afiyet olsun.

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Lor Kurabiyesi (tuzlu)

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı