«

Macaronlar Tarifi İçin Malzemeler

  • 36 gr Yumurta Akı
  • 45 gr öğütülmüş Badem
  • 75 gr Pudra Şekeri
  • 10 g Şeker
  • Gıda boyası
  • 50 gr Beyaz Çikolata
  • 12 gr Krema

Macaronlar Tarifi Yapılışı

  1. Pudra şekeri ve öğütülmüş bademi karıştırıp iki-üç kere tel süzgeçten geçirin.
  2. Başka bir kasede yumurta akı çırpmaya başlayın.
  3. Beyazlaşmaya başlayınca şekeri ekleyin ve devam çırpın.
  4. Tam beyaz ve yumuşak ama ters çevirince akmayan bir kıvama gelince gıda boyasını da ekleyin.
  5. Yumurta akı pudra şeker-badem un karışıma ekleyin ve yavaş
    yavaş yavaş karıştırın.
  6. Kilitli bir poşetin içine macaron karışımı koyup bir ucunu kesin.
  7. Fırın tepsiye pişirme kağıdı serin ve üstüne poşetle 3-4 cm yuvarlak çizin ki macaron şekli alsın.
  8. 30 dk Macaronları bekletin (Mutlaka 30 dakika olsun çok önemli!)
  9. Dinlenince Macaronları  14-15 dakika 145 derecede pişirin.
  10. Macaronları soğutmaya alalım ve içini hazırlayalım.
  11. Bunun için 50 g beyaz çikolata ve 12 g ısıtılmış kremayı karıştırın.
  12. Bunu da Macaronların arasına sürün ve birleştirin.

Macaronları Servise kadar Buz Dolabına koyun.

Afiyet olsun. 😛

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Macaronlar

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *