Mantar Kurabiye Çok Şekilli Ağızda Dağılan

Mantar Kurabiye Çok Şekilli Ağızda Dağılan Tarifi'nin Malzemeleri

  • 3 su bardağından bir parmak az nişasta
  • 200 gram margarin(oda sıcaklığında)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağına yakın un
  • 1 su bardağı şeker yada pudra şekeri
  • 2 adet yumurta
  • Şekil vermek için kakao ve pipet

Mantar Kurabiye Çok Şekilli Ağızda Dağılan Tarifi'nin Yapılışı

Öncelikle yoğurma kabımızın içerisine nişasta yumurtalar ve şekeri koyup iyice elimizle karıştırıyoruz. Kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz. Oda sıcaklığındaki yumuşak margarinimizde olduğu gibi koyup yoğurma işlemine devam ediyoruz. Unumuzu yavaş yavaş ilave ediyoruz yumuşak bir hamur elde edinceye kadar. Yağlı kağıt serili fırın tepsimizin içerisine şekil verdiğimiz hamurumuzdan dizip pipeti kakaoya batırıp şekil verdiğimiz hamurlarımıza batırıyoruz. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında hafif pembeleşinceye kadar pişiriyoruz. Ağızda dağılan pamuk kurabiye afiyet olsun şimdiden.

, Mantar Kurabiye Çok Şekilli Ağızda Dağılan www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir