Mantar Kurabiye Hazırlanışı

Anasayfa » Kurabiye Tarifleri » Mantar Kurabiye Hazırlanışı
Mantar Kurabiye Hazırlanışı

Oylama

12345

Eklenme Tarihi : 18.06.2014  |   Okunma : 104  |   Yorum : 0

Birbirinden güzel kurabiye tariflerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu yazımızda Mantar Kurabiye Hazırlanışı Yapılışı vereceğiz.

Malzemeler

  • 1 paket yumuşak margarin
  • 2 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 buçuk su bardağı şeker
  • 400 gram mısır nişastası (2 paket)
  • Aldığı kadar un
  • 3 yemek kaşığı kakao (şekil vermek için)

Margarin, yumurta ve şekeri mikserle çırpalım. Daha sonra kabartma tozu, nişasta ve un koyup yoğuralım. Hamur kıvama gelince ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayalım ve temiz bir soda şişesinin ağzını kakaoya batırıp yuvarladığımız hamurun üzerine hafif bastırarak şekil verelim. 170 derecede pişirip fazla kızarmadan fırından alalım. Fazla kalırsa fırında kuru oluyor o yüzden pişerken kontrol etmekte fayda var. Afiyet olsun

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi