«

Meringue ~ Beze Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 Yumurta akı
  • Bir tutam tuz
  • 60g Pudra şekeri
  • 120 gr şeker
  • 1 çorba kaşığı Nişasta

Meringue ~ Beze Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta akını bir tutam tuz ile çırpıyoruz, şekeri azar azar ilave ediyoruz.
  2. Yumurta akı parlak ve sert olması lazım, pudra şekerini ve 1 yemek kaşığı nişastayı ilave ediyoruz.
  3. Altan yukarı doğru yavaşça karıştırıyoruz.
  4. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıkıyoruz.
  5. 90°C Fırında yaklaşık 2, 5 saat kurutuyoruz.
  6. Rengi beyaz kalmasına dikkat ediyoruz. Deneyenlere şimdiden Afiyet olsun 🙂

Meringue ~ Beze Tarifi

Meringue ~ Beze Tarifi

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *