«

Meyveli Perişan Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gr tereyağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 adet yumurta
  • 1 tutam tuz
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4 su bardağı un
  • 1 su bardağı damla çikolata
  • 1 adet portakal
  • 3 adet çilek

Meyveli Perişan Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Oda sıcaklığında hazır bulunan tereyağımızı şekeri ile beraber elimizde eritiyoruz.
  2. Daha sonra üzerine iki yumurtayı kırıyoruz kabartma tozu vanilya ve unu azar azar ekliyoruz.
  3. Bir çimdik  tuz , hamuru muzun ele yapışmayacak şekilde kıvam aldığını görünce unu eklemeyi bırakalım.
  4. Damla çikolata ve doğradığımız çilekler rendelediğimiz portakal kabuğunu en son ekleyin.
  5. Daha sonra hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp tepsiye üzerine hafif bastırarak diziyoruz.
  6. 180 derecede ki fırında pişirilir.

Meyveli Perişan Kurabiye

Meyveli Perişan Kurabiye

Meyveli Perişan Kurabiye

Meyveli Perişan Kurabiye

Meyveli Perişan Kurabiye

Meyveli Perişan Kurabiye

Meyveli Perişan Kurabiye

Meyveli Perişan Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *