«

Orjinal Pavlova Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 yumurta akı (sarılarını ziyan etmemek lazım o yüzden sayfadaki pastacı kremasını yapabilirsiniz. iç dolgu olarak)
  • 310 gr pudra şekeri
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı tepeleme krem tartar

Orjinal Pavlova Tatlısı Tarifi Yapılışı

  1. Yumurtaları pudra şekeriyle 5 dakika çırpıp, tuz ve krem tartar ilave edip iyice krema kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
  2. Önceden ısıtılmış 100 c fırında 1 saat pişiriyoruz .
  3. Sonra 50 c ye düşürüp yarım saat daha pişiriyoruz .
  4. Kesinlikle yumurta beyazına sarı kaçırmamamız lazım yoksa beyaz olmaz tatlımız. .
  5. İçine krema doldurup istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Orjinal Pavlova Tatlisi

Orjinal Pavlova Tatlisi

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *