Kurabiye Tarifleri
Orjinal Pavlova Tatlısı

Orjinal Pavlova Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 6 yumurta akı (sarılarını ziyan etmemek lazım o yüzden sayfadaki pastacı kremasını yapabilirsiniz. iç dolgu olarak)
- 310 gr pudra şekeri
- Yarım çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı tepeleme krem tartar
Orjinal Pavlova Tatlısı Tarifi Yapılışı
- Yumurtaları pudra şekeriyle 5 dakika çırpıp, tuz ve krem tartar ilave edip iyice krema kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
- Önceden ısıtılmış 100 c fırında 1 saat pişiriyoruz .
- Sonra 50 c ye düşürüp yarım saat daha pişiriyoruz .
- Kesinlikle yumurta beyazına sarı kaçırmamamız lazım yoksa beyaz olmaz tatlımız. .
- İçine krema doldurup istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.