Kurabiye Tarifleri
Papatya Kurabiye

- 250 gram mısır nişastası
- 150 gram margarin
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağından biraz az un
- 1 tane yumurta
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Kakao hariç tüm malzemeleri kabımıza alıp yoğuralım. Yoğrulmuş hamurumuzdan küçük bir parça koparıp 1 yemek kaşığı kakao ekleyerek tekrar yoğuralım. Kakaolu ve sade hamurlarımızdan fındık büyüklüğünde toplar yapalım. (Toplarımız fazla büyük olmamalı çünkü pişince şişecekler. ) Kakaolu parça orta kısımda sade kısımlar etrafında olacak şekilde papatya şekli vererek tepsiye dizelim. Önceden ısıtılmış 180 derecede 20 dk kadar pişirelim. Benim ölçülerime göre 30 tane kurabiye çıktı. Ağızda dağılan çok hoş bir kurabiye oldu. Şimdiden deneyecek herkese kolaylıklar, Papatya Kurabiye www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.