Kurabiye Tarifleri

Papatya Kurabiye

Papatya Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 250 gr margarin oda sıcaklığında
  • yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • aldığı kadar un

Papatya Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Margarin, sıvı yağ, pudra şekeri karıştırılır. Üzerine nişasta, kabartma tozu, vanilya, un ilave edilip yumuşak kurabiye hamuru elde edene kadar yoğurulur. Hamur ikiye ayrılır. Ayrılan hamurun bir yarısına kakao ilave edilir ve iyice yedirilene kadar yoğurulur. 10 dk dinlenmeye bırakılır. Elde ettiğimiz iki renk hamurdan küçük bilyeler şeklinde yuvarlanır ve papatya şekli verilir. 200 derece sıcaklıktaki fırında altı kızarana kadar pişirilir afiyet olsun; )

, Papatya Kurabiye www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı