«

Papatya Kurabiye (Bonibonlu) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin oda sıcaklığında
  • 1 tane yumurta
  • 1. 5 su bardağı pudra şekeri
  • 400 gram nişasta
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
  • Üzeri için; 2 kutu bonibon

Papatya Kurabiye (Bonibonlu) Tarifi Yapılışı

  1. Margarin yumurta ile iyice yoğurulur sonra pudra şekeri eklenir iyice yoğurulur .
  2. Daha sonra nişasta ve kabartma tozu eklenir .
  3. Yoğurmaya devam edilir, kulak memesi yumuşaklığına gelene kadar kontrollü bir şekil de un ilave edilir.
  4. Hamur parçalar halinde tezgah üzerinde yarım parmak kalınlığında açılır ve papatya kalıbı ile şekiller elde edilir.
  5. Tam ortasına bonibon konur.
  6. 180 derecede hafif beyaz kalacak şekilde pişirilir afiyet olsun.

Papatya Kurabiye (bonibonlu)

Papatya Kurabiye (bonibonlu)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *