Papatya Kurabiye

Anasayfa » Kurabiye Tarifleri » Papatya Kurabiye
Papatya Kurabiye

Oylama

12345

Eklenme Tarihi : 05.04.2015  |   Okunma : 70  |   Yorum : 0

Papatya Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 100 gr margarin
  • 1 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1,5 su bardağı pudra şekeri
  • Alabildiği kadar un
  • 1 yemek kaşığı kakao

Papatya Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Kakao hariç tüm malzemeler sırayla bir kaba konulur ve kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurulur. Hamurun 4 ’te biri ayrılır ve ayrılan hamura kakao katılıp yoğrulur. Fındık büyüklüğünde parçalar avuç içi ile yuvarlanıp papatya şekli verilir. 170 derecelik fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirilir. Afiyet olsun.

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi