«

Papatya Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 100 gr margarin
  • 1 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1,5 su bardağı pudra şekeri
  • Alabildiği kadar un
  • 1 yemek kaşığı kakao

Papatya Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Kakao hariç tüm malzemeler sırayla bir kaba konulur ve kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurulur. Hamurun 4 ’te biri ayrılır ve ayrılan hamura kakao katılıp yoğrulur. Fındık büyüklüğünde parçalar avuç içi ile yuvarlanıp papatya şekli verilir. 170 derecelik fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirilir. Afiyet olsun.

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *