Kurabiye Tarifleri

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta beyazı
  • 3 çorba kaşığı şeker
  • Çay kaşığı ucuyla gıda boyası
  • 1 fiske tuz

Pembiş Bezeler Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta beyazları bir fiske tuz ile köpürtülür.
  2. Birer kaşık birer kaşık şeker eklenir en son gıda boyası da eklenir.
  3. Sıkma torbasıyla yağlı kağıt serili tepsiye sıkılır.
  4. İsterseniz kaşıkla da şekil verebilirsiniz.
  5. 100 derece fırında 1 saat kurutulur.
  6. Burada amaç kurutmak onun için fırın derecesi yüksek olmamalı.
  7. Süre sonunda kurumadıysa 10-15 dk daha fırında tutulabilir.
  8. Çıkarıp 5 dk oda ısısında beklettiğinizde tamamen kurumuş olacaktır.
  9. Deneyeceklere şimdiden afiyet bal şeker olsun.

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler

Pembiş Bezeler

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı