Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr margarin ve ya tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • 4 su bardağı un (200 ml bardak ölçücü )

Bulamak İçin ;

  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı toz şeker

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

  1. İlk olarak un hariç tüm malzemeleri koyup karıştırın unu ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın.
  2. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayarak tepsiye dizin.
  3. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede kontrollü pişirilir. Dikkat edin kurabiyeler beyaz olacak alt kısmı hafif pembeleşecek şekilde olacak.
  4. Kurabiyeler sıcakken şekerli hindistan cevizli karışıma bulayıp servis tabağına alın.
  5. Kurabiyelerimiz servise hazır. Afiyet olsun.

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir