Pişmaniye Kurabiyesi

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin (oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3 kaşık pudra şekeri
  • Alabildiğince un

Pişmaniye Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle bütün malzemeleri karıştırma kabına alıyoruz.
  2. Yoğurma işlemine başlıyoruz. kontrollü bir şekilde ununu ilave ediyoruz.
  3. Ele yapışmayacak bir hamur elde edeceğiz.
  4. Ceviz büyüklüğünde toplar şeklinde yapıp fırına süreceğini.
  5. 180 derecelik fırında 15 dakika yeterli olacaktır.
  6. Üzeri için ; 1 – 1 su bardağı hindistan cevizi ve 1 çay bardağından az pudra şekerini karıştırıyoruz.
  7. Kurabiyelerimize bulayıp servis tabağına alıyoruz. Çok basit bir tarif afiyet olsun😋

Pişmaniye Kurabiyesi

Pişmaniye Kurabiyesi

Pişmaniye Kurabiyesi

Pişmaniye Kurabiyesi

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir