Kurabiye Tarifleri

Pişmeyen Elmalı Kurabiye

Pişmeyen Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi (sade)
  • 2 adet elma
  • 2 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi

Pişmeyen Elmalı Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. İlk olarak petibör bisküvilerimizi küçük parçalar şeklinde kırıyoruz.
  2. Daha sonra elmalarımızın kabuğunu soyup rendeliyoruz. Bisküvilerimizle karıştırıyoruz.
  3. Süt, kakao, tarçın, pudra şekerini bir kapta karıştırıp içerisine bisküvili elmalı harcımızı döküyoruz, hindistan cevizimizi de üzerine ekleyip yoğuruyoruz.
  4. Küçük parçalar halinde yuvarlayıp üzerine hindistan cevizi serpiyoruz.
  5. Dilerseniz çikolata sosa bulayıp, fındık parçacıklarına da batırabilirsiniz.
  6. Buzdolabında 1-2 saat bekletip servis edebilirsiniz.
    Kahvelerinizin yanına oldukça pratik ve bir o kadar lezzetli tarif.

Pişmeyen Elmalı Kurabiye

Pişmeyen Elmalı Kurabiye

Pişmeyen Elmalı Kurabiye

Pişmeyen Elmalı Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı