Kurabiye Tarifleri
Pişmeyen Elmalı Kurabiye

Pişmeyen Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 2 paket petibör bisküvi (sade)
- 2 adet elma
- 2 tatlı kaşığı tarçın
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
Pişmeyen Elmalı Kurabiye Tarifi Yapılışı
- İlk olarak petibör bisküvilerimizi küçük parçalar şeklinde kırıyoruz.
- Daha sonra elmalarımızın kabuğunu soyup rendeliyoruz. Bisküvilerimizle karıştırıyoruz.
- Süt, kakao, tarçın, pudra şekerini bir kapta karıştırıp içerisine bisküvili elmalı harcımızı döküyoruz, hindistan cevizimizi de üzerine ekleyip yoğuruyoruz.
- Küçük parçalar halinde yuvarlayıp üzerine hindistan cevizi serpiyoruz.
- Dilerseniz çikolata sosa bulayıp, fındık parçacıklarına da batırabilirsiniz.
- Buzdolabında 1-2 saat bekletip servis edebilirsiniz.
Kahvelerinizin yanına oldukça pratik ve bir o kadar lezzetli tarif.