«

Pudingli Çatlak Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket toz puding
  • 100 gram tereyağ
  • 1 adet kabartma tozu
  • 2, 5 su bardağı un

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi yada pudra şekeri

Pudingli Çatlak Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle oda sıcaklığındaki tereyağı sıvı yağ ve yumurtayla karıştırılır.
  2. Üzerine puding ve kabartma tozu eklenerek tekrar karıştırılır.
  3. Un kontrollü bir şekilde eklenerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir.
  4. 180 derecede ısıtılmış fırında 15 dk. üzeri çatlayana kadar pişirilir. Servis ederken isteğe göre hindistan cevizi yada pudra şekeriyle servis edilir.

Pudingli Çatlak Kurabiye

Pudingli Çatlak Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *