«

Pudingli Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

Hamuru için

  • 250 gr. margarin (Oda sıcaklığında)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket hindistan cevizli puding
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un ( 4, 5 su bardağı kullanıldı)

Bulamak için

  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • Üzeri İçin
  • 60 gr. bitter çikolata

Pudingli Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Yoğurma kabının içine hamur malzemelerinin tümü alınır. Puding toz olarak eklenir.
  2. Un azar azar eklenerek hamur yoğrulmaya başlanır.
  3. Ele yapışmayan, yumuşak bir hamur elde edilir.
  4. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılarak yassı şekilde yuvarlanarak şekil verilir. Aynı işlem hamurun tamamına uygulandıktan sonra kurabiyeler hindistan cevizine bulanarak yağlanmış tepsiye dizilir.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kurabiyelerin altı ve üzeri pembeleşinceye kadar pişirilir. Bitter çikolata benmari usulü eritilir.
  6. Soğuyan kurabiyelerin üzerine arzu edilen şekilde eklenerek buzdolabında çikolata donana kadar dinlendirilir. Daha sonra servis edilir, afiyet olsun🤗

Pudingli Hindistan Cevizli Kurabiye

Pudingli Hindistan Cevizli Kurabiye

Pudingli Hindistan Cevizli Kurabiye

Pudingli Hindistan Cevizli Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *