«

Pudingli Kurabiye (Basit Ve Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler

  • 100 gram margarin oda sıcaklığında
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kakaolu puding
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2.5 su bardağı un ( siz hamura göre ayarlayın)

Pudingli Kurabiye (Basit Ve Kıyır Kıyır) Tarifi Yapılışı

  1. Yağ ve yumurta kaba alıp karıştırılır pudingle kabartma tozunu da karıştırıp kontrollü bi şekilde unu ekleyerek yumuşak bir hamur elde ediyoruz
  2. Küçük küçük yuvarlaklar yapıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz. 180 derecede kurutmadan pişiriyoruz.
  3. Pişirme süresi çok önemli çok pişerse kuru olur elinizle tuttuğunuz da yumuşak gelmiyorsa yeteri kadar pişmiştir.
  4. Soğuyunca kavanoza koyup ağzını kapatırsanız birkaç gün tüketebilirsiniz. Çok lezzetli eminim denerseniz sürekli yapmak istersiniz.
  5. İstediğiniz pudingle yapabilirsiniz vanilya muz çilek kakao vs ben en çok vanilya ve kakao seviyorum.Afiyet olsun ????????????

Pudinkli Kurabiye (Basit Ve Kıyir Kiyir)

Pudinkli Kurabiye (Basit Ve Kıyir Kiyir)

Pudinkli Kurabiye (Basit Ve Kıyir Kiyir)

Pudinkli Kurabiye (Basit Ve Kıyir Kiyir)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *