Bu lezzeti deneyin.
RECELLİ KURABİYE
Malzemeler
250 gr tereyağ yada margarin(oda ısısında)
1 adet yumurta
1 su bardağa nişasta
1 su bardağa pudra şekeri
Yarım paket kabartma tozu
-3-3,5 su bardağı un
Uzeri için
Herhangi bir reçel
Pudra şekeri
Yapılışı
Un hariç tüm malzemeleri yoğurma kabına alın ve karıştırin. Unu ilave edin ve yoğurmaya başlayin.Yumusak bir hamur elde edin.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parcalar yapıp avuç içinizde yuvarlayinm.Üzerlerine oklava ucu ile çukurlar acin ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin.Onceden ısıtılmış 180 derecelik alt üst fırında hafif pembelesene kadar pişirin ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra üzerlerindeki.cukurlari recelle doldurun ve pudra şekeri serpin.
Afiyet olsun 🤗