Rus Usulü Çay Kurabiyesi

[baslik]MALZEMELER[/baslik]

1 bardak küp küp doğranmış tereyağı

1 kaşık vanilya

6 yemek kaşığı pudra şekeri

2 bardak un

1 bardak doğranmış ceviz

Üzerine serpmek için pudra şekeri

[baslik]TARİF[/baslik]

Fırını önceden 175 derecede ısıtın.

Vanilya ve yağı bir kapta krema kıvamı alıncaya kadar çırpın.

Pudra şekeri ve unu da ekleyin ve karıştırın.

En son cevizleri ilave edin.

Hamurdan parçalar koparıp küçük yuvarlaklar yapın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.

12 dakika fırınlayın.

Soğuduktan sonra pudra şekeri serpin.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir