Sable Bisküvi Tarifi

Anasayfa » Kurabiye Tarifleri » Sable Bisküvi Tarifi
Sable Bisküvi Tarifi

Oylama

12345

Eklenme Tarihi : 01.06.2014  |   Okunma : 63  |   Yorum : 0

Birbirinden güzel kurabiye tariflerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu yazımızda  Sable Bisküvi Tarifi vereceğiz.

  • 1 paket yumuşak margarin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 limon kabuğu rendesi
  • 3 yumurta ( 1 yumurta akı üzerine sürülecek)
  • 1 su bardağı fındık
  • 1 paket vanilya
  • 1/2 çay bardağı sıvı yağ
  • Aldığı kadar un

Yumuşak margarin ve 2 su bardağı unu yoğurun. Sonra yumurta, limon kabuğu rendesi, pudra şekeri, sıvı yağ ve vanilyayı ekleyip yoğurmaya devam edin. üzerine aldığı kadar un ilave edip, kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin. Daha sonra hamuru merdane ile açıp, kurabiye kalıplarıyla şekil verin. Sevgililer günü olduğu için ben kalpli kalıp tercih ettim. Kurabiyeleri önce yumurta akına daha sonra dövülmüş fındığa batırıp, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirelim, çıkınca üzerine pudra şekeri serpelim.

Not: Kurabiyeler beyaz kalacak, sadece kurutacağız.

İlgili Terimler :

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi