«

Sade Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr oda sıcaklığında Margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı nişasta
  • 1 vanilya
  • Alabildiğince un

Sade Kurabiyem Tarifi Yapılışı

  1. Margarin ve sıvı yağ krema haline gelene kadar karıştırılır.
  2. Üzerine pudra şekeri eklenerek yoğrulmaya devam edilir.
  3. Nişasta ve vanilya da eklenir.
  4. Unu da azar azar ekleyerek ele yapışmayan kendini toplamış bir hamur elde edilir.
  5. Altına yağlı kağıt serilerek istenilen şekil verilerek önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirilir.
  6. Servis ederken pudra şekeri serpebilirsiniz.
    AFİYET OLSUN.

Sade Kurabiyem

Sade Kurabiyem

Sade Kurabiyem

Sade Kurabiyem

Sade Kurabiyem

Sade Kurabiyem

Sade Kurabiyem

Sade Kurabiyem

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *