Kurabiye Tarifleri

Samsıra

Samsıra Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı pekmez
  • 2 su bardağı Susam

Samsıra Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle susamları 10- 15 dakika çelik tencerede kavuralım.
  2. Kavrulduktan sonra altını kapatalım bir su bardağı pekmezimizi ekleyelim.
  3. Ocağın altını açıp yarım saat hiç durmadan kavuralım.
  4. Dikkat edelim yanık kokusu olmasın.
  5. Daha sonra pişen samsıramızı fırın tepsisine dökelim.
  6. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra elimizle misket büyüklüğünde alıp yuvarlayalım. Afiyet olsun.

Samsıra

Samsıra

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı