Sandviç Bisküvi Tarifi

Anasayfa » Kurabiye Tarifleri » Sandviç Bisküvi Tarifi
Sandviç Bisküvi Tarifi

Oylama

12345

Hazırlama : 30 dk

Kaç Kişilik : 3-4

Eklenme Tarihi : 21.08.2017  |   Okunma : 108  |   Yorum : 0

MALZEMELER



  • 150 g un
  • 55 g toz şeker
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 paket vanilya
  • 55 g tereyağı, soğuk ve küp doğranmış
  • 50 ml krema

TARİF

Fırını 165 dereceye ayarlayın. Un, şeker ve tuzu mutfak robotuna alın. Tereyağını ekleyip ekmek kırıntısı gibi olana kadar karıştırın. Karıştırmaya devam ederken krema ve vanilyayı ekleyerek hamur toparlanıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Hamuru hafif unlanmış yağlı kağıt arasında merdane yardımıyla 4 mm kalınlığında açın. 6 cm’lik yuvarlak bisküvi kalıbı ile parçalar kesin ve 2.5 cm aralıklarla yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 15 dakika derin dondurucuda soğutun. Yumurta sarısı ile kremayı karıştırıp fırça ile hamurların üzerine sürün ve yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Bisküvilerin arasına çikolatalı fındık kreması sürüp sandviç şeklinde kapatın. Servis yapın.

 

İlgili Terimler :

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi