«

Shortbread (Hollanda Bisküvisi) Tarifi İçin Malzemeler

  • 320 gr tereyağ
  • 200 gr toz şeker
  • 1 adet yumurta
  • 400 gr un
  • 1 tutam tuz
  • Sıvı vanilya aroması ya da kabuk vanilya (madagaskar vanilyası

Shortbread (Hollanda Bisküvisi) Tarifi Yapılışı

  1. Tereyağ ve toz şekeri mixerle yüksek hızda 7 dakika kadar karıştırın.
  2. Önemli olan birbirlene homojen dağılmaları.
  3. Yumurta ve unu aynı anda ekleyin bir miktar daha karıştırdıktan sonra vanilyayla tuzu ekleyin.
  4. Yaklaşık 1 dakika karıştıktan sonra sıkma torbasına koyarak tepsiye sıkın.
  5. 150 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (hollanda Bisküvisi)

Shortbread (Hollanda Bisküvisi)

Shortbread (Hollanda Bisküvisi)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *