«

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım paket margarin( yumuşak olmalı)
  • Yarım paket margarin kadar tereyağı(yumuşak olmalı)
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 5 silme yemek kaşığı nişasta(buğday vs. mısır)
  • Aldığı kadar un

Üzeri için:

  • Pudra şekeri

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

💯💯💯✔✔✔Un kurabiyesinde ilk deneyimim ve Muhteşemmmm sonuç aldım. 🤩🤩🤩Bence kesinlikle deneyinnn Ağızda dağılan ve tadı damakta bırakan enfes bir tarif hazırlanışına geçelim.

  1. Öncelikle margarin ve tereyağı bir kaba alınır elimizin sıcağı ile biraz yoğurulur.
  2. Ardından sıvı yağ ve pudra şekeri eklenir ve yoğurmaya devam edilir.
  3. Nişasta eklenir.
  4. Yavaş yavaş un eklenir hamur elde parçalanmaz oluncaya kadar yoğurulur.
  5. Hamuru tezgaha alıp iyice yoğuralım. (parçalanmaması için iyi yoğrulmalı. )
  6. Hamur kıvamını alınca fotoğrafta gösterildiği gibi oklava şekli verilir ve bıçakla kesilir.
  7. Yağlı kağıt serili tepsiye dizilir ve 170° fırında 15 dk pişirilir.
  8. Un Kurabiyemiz biraz soğuyunca üzerine Pudra şekeri serpilirek servis edilir.
    Tarifimi deneyenlere şimdiden Afiyet Olsun🥰🥰🥰 DÖNÜŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ‼‼‼‼

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

Tadı Damakta Kalacak Un Kurabiyesi

 

 

 

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *