«

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gram yumuşak margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1. 5 çay bardağı şeker
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 vanilya
  • 1 kabartma tozu
  • Alabildiğince un
  • Ayrıca hamurun içleri için
  • Toz Antep fıstığı ve toz tarçın

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Tek hamur ile dilediğiniz şekilde değişik kurabiyeler çıkartacağınız bir tarif ile birlikteyim.
  2. Öncelikle un, Antep fıstığını ve tarçın harcı tüm malzemeler bir kaba alarak iyice yoğrulur.
  3. Ardından un yavaş yavaş eklenerek hamur toparlanır .
  4. Hamur 3 parçaya ayrılır ,birine toz Antep fıstığı eklenerek yoğurulur diğerine tarçın eklenerek yoğrulur ve kalan diğer hamurda sade bırakılır .
  5. İstenilen şekiller verilerek 170 derecelik fırında 35 Dakika kadar pişirilir ve servis edilir afiyet olsun 🙂

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Tek Hamur 3 Çeşit Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *