Kurabiye Tarifleri

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kıyır Kıyır Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kıyır Kıyır Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler

  • 150 gr margarin veya tereyağ
  • 1 fincan sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2. 5-3 su bardağı un (kontrollü ekleyiniz)
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay kaşığı sahlep
  • 1 çay kaşığı tarçın

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kıyır Kıyır Lezzet) Tarifi Yapılışı

  1. Margarini ,sıvı yağı ve pudra şekerini bir kaba alıp yoğuralım.
  2. Üzerine nişasta ve un da koyup ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  3. Hamur olduktan sonra hamurun yarısını ayırıp üzerine 1 çay kaşığı sahlep ve tarçın döküp yoğuralım.
  4. Daha sonra elimizle şekil verelim ve fırın tepsisine alıp 180 derecede kontrollü pişirelim.
  5. Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri döküp servis edelim.
    Afiyetler olsun 💙💜

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Tek Hamurdan İki Çeşit Kurabiye (Kiyir Kiyir Lezzet)

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı