«

Teremyağ ile Kandil Simidi Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket Ülker Teremyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yumurta (sarısı içine akı dışına)
  • 1 Türk kahvesi fincanı üzüm sirkesi
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Alabildiği kadar un (Yumuşak kıvam)

Üzeri İçin;

  • Yumurta Akı
  • Susam

Teremyağ ile Kandil Simidi Tarifi Yapılışı

  1. Oda sıcaklığında beklettiğimiz margarin ve diğer malzemeleri karıştırıp yumuşak kıvam elde edene kadar yoğuruyoruz.
  2. Hamurumuz kıvam aldığında istediğiniz büyüklüğe göre parçalara ayırıp önce şerit halinde yuvarlıyoruz. ( Yapım aşamasında çekemediğim için özür dilerim bir sonra ki yapımda resim güncellemesi yapacağım )
  3. Halka şeklini verip önce yumurta akına ardından her tarafını susama buluyoruz.
  4. 180 derece fırında 20-25 dk kadar pişirelim.

REGAİP KANDİLİNİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN HAYIRLI KANDİLLER ????

Dip Not:Arzu ederseniz 1 tatlı kaşığı mahlep ekleyebilirsiniz.

Teremyağ ile Kandil Simidi

Teremyağ ile Kandil Simidi

Teremyağ ile Kandil Simidi

Teremyağ ile Kandil Simidi

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *