«

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 çay bardağı un
  • 2 çay bardağı şeker
  • 1 su bardağı eritilmiş teremyağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 paket kabartma tozu
  • Badem

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

Mükemmel bir kurabiye tarifi yedikçe yedirten tadan herkesin tarifini aldığı bir kurabiye.
Gelelim tarifine

  1. Badem ve un hariç bütün malzemeler yoğurma kabına alınır karıştırılır.
  2. Üzerine un ilave edilir yoğrulur.
  3. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayıp hafif bastırılır tepsiye dizilir.
  4. Üzerlerine birer tane badem koyulup 170 derecede pişirilir. Afiyetle yenir.

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi

Teremyağlı Acı Badem Kurabiyesi

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *