Kurabiye Tarifleri

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gram teremyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 paket kabartma tozu
  • Alabildiği kadar un

Üzerine

  • Pudra şekeri

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

  1. Teremyağımız yumuşak olacak teremyağımızı bi kaba alıyoruz ve pudra şekeri ,nişasta ,sıvı yağ ekleyip yoğuruyoruz.
  2. Sonra yavaş yavaş un ekliyoruz. Kabartmatozunu da ekliyelim ve yoğuralım.
  3. Hamurumuz ne sert ne yumuşak olacak. Yoğurduğumuz hamurdan portakal büyüklüğünde parçaları alıp rulo şeklini verelim ve hafif bastırıp çatalca çizip bıçakla kesip tepsiye dizelim.
  4. Bu işlemi devam ediyoruz ve 190 derece fırında pembeleşene kadar pişirip çıkartalım Soğuyunca da pudra şekeri gezdirelim ve hazır afiyet olsun:)

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Teremyağlı Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı